Ασπασία Φραγκοπούλου

Αρχική 5 Καθηγητές 5 Ασπασία Φραγκοπούλου

H Ασπασία Φραγκοπούλου διδάσκει Musical Theater, στο Ωδείο Μουσική Πράξη.

Σπουδές

Η Ασπασία Φραγκουλοπούλου γεννηθηκε το 1988 στην Αθήνα.

Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και συμμετείχε στην χορωδία του Εθνικού ωδείου. Απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, αποφάσισε να σπουδάσει θέατρο και μουσική σε ξενόγλωσσο πανεπιστήμιο. Έτσι επέλεξε να φοιτήσει στο Deree-The American College of Greece από όπου πήρε πτυχίο BA of Arts. Παράλληλα έκανε πολλά σεμινάρια θεάτρου και performance με τους Ολυμπία Δουκάκης, Εύα Σιμάτου, Michael White κ.α. Απέσπασε το Grade 8 από το τμήμα Musical Theater Performance του London College of Music με Άριστα από το Ωδείο Μουσικής Πράξης.

Το 2012 παρακολούθησε για δύο εβδομάδες σεμινάριο Musical Theater στο Guildford School of Acting της Αγγλίας. Την ίδια χρονιά, μετακόμισε στις Βρυξέλλες όπου για τέσσερα χρόνια σπούδασε στο Royal Conservatory of Brussels και κατάφερε να πάρει πτυχίο με τίτλο Professional BA in Musical Theater.

Επαγγελματική Δραστηριότητα

Κατά την διάρκεια των σπουδών της εκεί συμμετείχε σε μιούζικαλ όπως τα Merrily We Roll Along, The Hired Man, Smash Him and Bash Him.

Έκανε πρακτική άσκηση με τον θίασο Loge 10 στην παράσταση “A Chorus of Disapproval” και μετά της αποφοίτηση της συμμετείχε στην παράσταση του ίδιου θιάσου “The Elephant Man”.

Επίσης, τον Μάιο του 2016 πήρε μέρος ως τραγουδίστρια στο θέαμα “Catwalk to Rio” υπο την σκηνοθεσία του Franco Dragone.

Καθηγητές

Δείτε όλους τους καθηγητές του Ωδείου Μουσική Πράξη.