Νάσια Γκόφα

Αρχική 5 Καθηγητές 5 Νάσια Γκόφα

Η Νάσια Γκόφα διδάσκει Jazz Vocals, στο Ωδείο Μουσική Πράξη.

Σπουδές

Η Νάσια Γκόφα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ολοκληρώνοντας την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, άρχισε τις σπουδές της στο Γεωλογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Παλαιοντολογία.

Παρόλα αυτά, επειδή πάντα αγαπούσε τη μουσική και το τραγούδι, μετά από κάποια χρόνια σπουδών στην Γεωλογία, αποφάσισε να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο, να ασχοληθεί με την αγαπημένη της jazz μουσική.

Εκπαιδευτική Δραστηριότητα

Διδάσκει στην καλοκαιρινή Jazz Ακαδημία του ωδείου Athenaeum. Είναι συνεργάτης του Ωδείου Μουσική Πράξη.

Επαγγελματική Δραστηριότητα

Εργάστηκε σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, προκειμένου να υποστηρίξει τις μουσικές της σπουδές.

Το 2000 ξεκίνησε να σπουδάζει στο τζαζ τμήμα του Ωδείου “Athenaeum Μαρία Κάλλας” της Αθήνας (με καθηγητές τον Σύλβιο Σύρρο και τη Σοφία Νοητή) απ’ όπου αποφοίτησε λίγα χρόνια αργότερα, λαμβάνοντας το δίπλωμά της στο Τζαζ Τραγούδι.

Παράλληλα παρακολούθησε εργαστήρια και σεμινάρια με μουσικούς και τραγουδιστές της jazz όπως οι Miles Griffith, Cameron Brown, Sheila Jordan, Deborah Davis. Επίσης, έχει διδαχθεί το σύστημα φωνητικής τοποθέτησης Voicecraft.

Έκτοτε τραγουδά στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους μουσικούς της ελληνικής jazz σκηνής και έχει υπάρξει σταθερό μέλος πολλών γκρουπ.

Πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα από τα γκρουπ που συνεργάζεται στον πιο σημαντικό συναυλιακό χώρο της πόλης του Λουξεμβούργου, Neimenster.

Έχει συμμετάσχει στα cd : “Dog To The Bone” (Happy Dog Project), “Chicago Giname!” (Assoi tou Salvador), ”Bossa Nova” (Demode), ”Between Realities” (Groove Elation Project) καθώς και με δύο κομμάτια στα cd “Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη” που πρόσφατα κυκλοφόρησαν με την Εφημερίδα των Συντακτών.

Καθηγητές

Δείτε όλους τους καθηγητές του Ωδείου Μουσική Πράξη.