Ωδείο Μουσική Πράξη

Το Ωδείο Μουσική Πράξη διδάσκει τις νέες γενιές των μουσικών για δύο δεκαετίες. Η κλασική παιδεία και η σύγχρονή μουσική συνυπάρχουν έτσι ώστε κάθε σπουδαστής να έχει πλουραλιστική επαφή με τα μουσικά πράγματα της εποχής μας.

Ωδείο Μουσική Πράξη

Οι σπουδές στο Ωδείο Μουσική Πράξη αγκαλιάζουν όλο το φάσμα της μουσικής. Το Ωδείο περιλαμβάνει μοντέρνο, κλασικό και παραδοσιακό τμήμα, μουσικά σύνολα και ειδικά εργαστήρια-workshops.

Ωδείο Μουσική Πράξη

Βασιζόμαστε κυρίως στη συνεργασία με καταξιωμένους καθηγητές εξειδικευμένους στο αντικείμενό τους και με σύγχρονες εκπαιδευτικές αντιλήψεις.

Ωδείο Μουσική Πράξη

Οι μαθητές μας, έχουν τη δυνατότητα μέσω εξετάσεων που διοργανώνονται στο ωδείο μας, να κατοχυρώσουν τις γνώσεις τους σε όλες τις βαθμίδες της μουσικής εκπαίδευσης με έναν πανεπιστημιακό τίτλο.

Μουσικοκινητική Αγωγή

Για παιδιά 3-6 ετών

 

Εμπνευσμένη από τον Carl Orff, η Μουσικοκινητική Αγωγή βασίζεται στο τρίπτυχο λόγος-μουσική-κίνηση το οποίο λειτουργεί ως ενότητα με ενοποιό στοιχείο τον ρυθμό καθώς και στην αποδεδειγμένη παραδοχή ότι το τραγούδι και η κίνηση, κατά την παιδική ηλικία, κατανοούνται ως μια ενότητα.

Online Εκπαίδευση

 

Με είκοσι χρόνια εξειδίκευσης στη διδασκαλία, υιοθετούμε το εντελώς ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον, το οποίο προσφέρει μια νέα, μοντέρνα προσέγγιση στα μαθήματα μουσικής (ιδιαίτερα ή ομαδικά), χωρίς σύνορα και γεωγραφικούς περιορισμούς.

Μουσικά Σύνολα

 

Τα Μουσικά Σύνολα αποτελούν για το Ωδείο Μουσική Πράξη σημαντική εκπαιδευτική λειτουργία και αντικατοπτρίζουν τις βασικές φιλοσοφίες της Σχολής. Ο σπουδαστής πρέπει άμεσα να εφαρμόζει στη πράξη αυτά που μαθαίνει στο μάθημα. Έτσι οι γνώσεις αφομοιώνονται πολύ πιο εύκολα.

Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος έχουν ξεκινήσει!

Για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα και τις εγγραφές στο Ωδείο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας ή μέσω του e-mail info@musicalpraxis.gr.

14 + 4 =

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε να αποστείλετε στο Ωδείο Μουσική Πράξη τα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επικοινωνία μας μαζί σας.

Τελική Συναυλία των Μουσικών Συνόλων στο Gazarte

Η αποστολή των Newsletter του Ωδείου δεν είναι συχνή. Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή, ακολουθώντας το λινκ στο τέλος κάθε ενημερωτικού e-mail ή αποστέλλοντας το αίτημά σας στο info@musicalpraxis.gr