ΚΕΤΕΝΤΖΙΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Κετεντζιάν γεννήθηκε στον Καναδά το 1982. Κάποια στιγμή ήρθε στην Ελλάδα και γύρω στο 2001 ξεκίνησε το  Unreal Studio μαζί με μια από ομάδα από φοβερούς τύπους. Παράλληλα είναι live ηχοληπτης  πολλών από τις μπάντες που ηχογραφούν στο στούντιο όπως οι  Planet of Zeus , οι Vodka Juniors και οι  We.own.the.sky. Ασχολείται μόνο με μουσικά είδη που εκτιμά, επιτρέποντας του να περνάει καλά και να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Τεράστιος  nerd, πωρωμένος με την ένωση θεωρίας και μουσικού ενστίκτου, έχοντας παράλληλα έφεση και αγάπη για την  διδασκαλία, κάτι το οποίο ασκούσε ενεργά επί 6 χρόνια στην SAE. Εχει διοργανωσει ή συμμετάσχει σε διαφορα σεμιναρια στο Unreal Studio, στο ΚΕΠΕΜ, στην Omicron Electronics, στην Polytope Audio, στο ίδρυμα Σταυρος Νιαρχος και  έχει μιλήσει στην music world expo του 2017. Επίσης, ήταν υπεύθυνος καθηγητής της τεχνικής ομάδας μαθητών στο Nakas Band Contest. Πιστεύει ακράδαντα ότι όταν ξέρεις κάτι καλά, μπορείς να το εξηγήσεις με τα πιο απλά λόγια. 

Ενδεικτικη δισκογραφια: Planet of zeus, Vodka Juniors, Puta Volcano, Whereswilder, Night Knight,  Alex Dante,  We.Own.The.Sky, Dephosphorus,Space Blanket, Blame Kandinsky, Kooba Tercu, The Overjoyed, Limpin Express.

Unreal Studio

To Unreal Studio ξεκίνησε το 2001. Για πλάκα. Αρκετά χρόνια (και album)  μετά, το Unreal  είναι ένας πυλώνας γνώσης και προσεκτικής μεθοδολογιας στην δημιουργία άλμπουμ. Χωρίς μέντορες και προκαταλήψεις, το στούντιο ασχολείται αποκλειστικά με την παράγωγη Album με έμφαση στην τελειομανία και την καλή διάθεση. Καθε ηχογράφηση ξεκινάει από το μηδέν, χωρίς τεχνικούς ή καλλιτεχνικούς περιορισμους. Στο 99% των περιπτώσεων, δεν υπάρχει “‘όχι ή “δεν γίνεται”.  Αυτο δημιουργεί την ιδιαίτερη ταυτότητα της κάθε ηχογράφησης, και επέτρεψε στο studio να εξελιχθεί και να βελτιώσει την ευκολία με την οποια παρέχονται όλες αυτές οι επιλογές.

Ενδεικτικη δισκογραφια: Planet of zeus, Vodka Juniors, Puta Volcano, Whereswilder, Night Knight,  Alex Dante,  We.Own.The.Sky, Spiral Trio, The Noise Figures, Abussus, Dephosphorus, One Leg Mary, Space Blanket, Blame Kandinsky, Kooba Tercu, The Overjoyed, The Steams, Limpin Express, Bonsai Three.

www.unrealstudioz.com